wiew1 Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Dziś miałem fajną przygode a mianowicie...Wyjeżdzałem sobie z pizzerni (rozwoże pizze) i dojeżdzam do skrzyżowania ty nagle bus śie wcina bus, napoczątku chciałem zatrąbic lecz ustapiłem, Kierowca z busa zdziwiony podziękował gestem. Chyba myślałże wszyscy na skuterze to chamy. wtedy mi sie przyjemnie zrobiło że coś dobrego zrobiłem. APELUJE DO WSZYSKICH ZACHOWALI KULTURE JAZDY IJEŹDZILI Z SZACUNKIEM DLA INNYCH KIEROWCÓW A MOŻE KIEDYŚ KIEDYŚ WY BEDZIECIE DOBRZE TRAKTOWWANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 powiem ze zle mi sie to czytalo i nie wiem po co nowy temat zkladasz :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 A to mi sie tez dzisiaj milo zrobilo bo pierwszy raz motocyklista podziekowal mi za to ,ze ustapilem mu drogi. Moje volvo nie ma naklejek stwierdzjacych ,ze samochod prowadzi motonita, dlatego takie zachowanie pana na bialo zielonej cbr bylo jeszcze bardziej niezwykle :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Mi jeszcze nikt nigdy nie podziekowal az do wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ja też zawsze dziękuję. Jak wjeżdżam na Pole Position to podnoszę łapę, żeby cały sznur wozów widział. Zapewniam, że 99% kierowców odprowadza mnie tęsknym wzrokiem, więc zauważą na pewno. A pierwszy raz dziękującego motonitę widziałem w Holandii... Tak mi się spodobało, że postanowiłem go naśladować. To NA PEWNO nie zaszkodzi, a i tak mamy reputacje chamów i piratów. Możemy to zmienić. Kultury panowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi