R.Y.B.A Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Widze ze sporo osob szuka markowych kaskow w przystepnych dla normalnego zjadacza chcleba cenach. Wiec jesli ktos chce to prosze pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 to moze wrzuc jakas oferte krotka :-) chociaz przyblizone ceny... stronka by Ci sie jakas przydala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Wrzuć RYBA zdjątko każdego z opisem (stan, cena itp. itd.) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 No niestety nie mam serwerka :)Wszystkie kaski to uzywki w ładniutkich stanach, czesc prawie noweczki.Kaskow nie posiadam tak wiele. Caly czas kreci sie z 5 sztuk, ale dla kazdego sie cos znajdzie :D.Ostatnio do sprzedania mam model shiro sh 4004 :http://nbsmotor.ru/other/equip.php jak nowy kask z wyzszej polki- 350 rozmiar S a także czarny agv rozmiar L 150żłnolan clasic rozmiar m-s 250złżycze milych zakupow ;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 weź wyślij mi na meila fotki, ja Ci je wrzucę i wyślę zwrotnego meila z linkami a ty je zamieścisz na forum :) pisz: [email protected] P.S albo wrzuć je do forumowego albumu, tak będzie najprościej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam fotki :) Nolan 250zł rozmiar 55-56cm SHIro 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Noo - ja kupiłem od RYBY kaska AGV - to jest chyba model GP1 - tylko że stara wersja [tak mi mówił swiruradom takze jak coś to jego tłuc a nie mnie :] ] - dalem 180zł - kaks wewnątrz jak nówka, z zewnątrz widać ślady użytkowania ale ogólnie jestem bardzo zadowolony i się cieszę z zakupu ;) pzdr - kilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi