-=dawid=- Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Wujek dobra rada: w krosach nie liczy sie v-max, a moc Very Happy Święta słowa :D ;) ale tak tylko pytam z czystej ciekawości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Kto pakuje siano w tuning a do konca nie rozblokuje?? 8O Nie wierzyl bym w to ze jest jeszcze zablokowana. A co do V-max to zalezy od przelozen. ALbo masz sile albo predkosc.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Kto pakuje siano w tuning a do konca nie rozblokuje?? 8O Nie wierzyl bym w to ze jest jeszcze zablokowana. A co do V-max to zalezy od przelozen. ALbo masz sile albo predkosc.Pozdro NIe wiem gościu mi tak powiedział, a czy to jest prawda to nie wiem :? Najlepiej pasowałoby samemu sprawdzic ;) Ale mówił że moc to ma nieziemska jak na DT 80 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi