Gość qwert Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam Mam zamiar zarejstrować skuter. Z tego co czytałem nie ma z tym wiekszego problemu. Ale nadal nie rozumiem jak mam zapłacic podatek za taki skuter Moze wyda sie wam to dziwne ale zalezy mi na duzej kwocie na umowie kupna/sprzedarzy :D a nie posiadam numeru NiP-u ! Jestem niepełnoletni ;) Dzieki z góry za odpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Wpisz jak najnizsza kwote na umowie to nie bedziesz go musial placic. Do 1000zl chyba sie nie placi, pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qwert Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 no tak ale mi zalezy na kwocie wyzszej niż 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 :| rejestroj na kogos kto ma NIP i wtedy zaplacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 jak rejstrowalem GSa jeszcze nie mialem NIPu... wpiszesz wtedy na formularzu PCC-1 w miejscu numeru ze zlozyles wniosek o wydanie NIPu i przejdzie... tak mi poradzily panie w okienku w skarbowce... oczywiscie wniosek o nadanie NIPu musisz zlozyc, ale to nic nie kosztuje przeciez i na przyszlosc sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qwert Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Wiec jutro ide do skarbówki sie dowiedzieć czy taka opcja przejdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 qwer chcesz skuter po jak najwzyszej cenie bo ciocia z USA powiedziala zebys kupil skuter a ona pokryje wszystkie koszta i chcesz wyjsc na plus o ty brzydki :-D przyznaj sie rozgryzlem Cie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawend Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Nie dalej jesteś w błedzie bo niemam cioci w USA ;) Ale JaK jeszcze troche nad tym pogłówkujesz to moze dojdziesz do serca mojej misji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi