mochicanin Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 motor mi sie zachłystuje. jak dochodzi do 80 km/h to reaguje jakby trzeba by go przełączyc na rezerwe ale bak jest pełny. nie dzieje sie to oczywiscie zawsze ale dosc często. Jaka to może być przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Daj gaźniki do przeglądu i regulacji lub luzy zaworowe do regulacji. Mi czkał i cudował, a po regulacjach jak ręką odjął! Prawdopodobnie zły skład mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorsześ Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Zalecil bym tez sprawdzic stan membran w gaznikach kiedy moto czka, przy takich zdazeniach membrany ostro dostaja po dupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 A ja jeszcze uzupelniajac kolegow powiem, ze mozna sprawdzic czy nie jest zapowietrzony uklad paliwowy bo w tych maszynach jest elektryczna pompka paliwa i potrafi sie czasem zapowietrzyc i tak wlasnie jest ze na pewnych predkosciach nie ma mocy i przerywa, ja wlasnie tak mialem i po lekkim odpowietrzeniu wszystko wrocilo do normy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi