Gość stary Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Witam 4umowiczow,czy ktos z seveniarzy moze mi zapodac wymiary dipsticka olejowego jak na rysunku. Moj oryginal gdzies mi wcielo a wkrecony mam miernik temperatury bez podzialki.ThxStaryMam problem z rysunkiem.Chodzi o nast. wymiary:1. Od konca rurki do dolnej kreski,2. Od konca rurki do gornej kreski oraz3. Dlugosc rurki od konca do uszczelki (ew. bez uszczelki do konca gwintu) [ Dopisane: 05-07-2005, 17:26 ]czy nikt z seveniarzy nie sprawdza poziomu oleju :? Pomozcie ludziska. Bylem dzis u handlarza Hondy- to g... kosztuje ponad 30 Erosow- no nie dam tyle :-x [ Dopisane: 11-07-2005, 14:21 ]chyba jednak to g..o kupie :cry: skoro nikt nie moze mi tych wymiarow zapodacthx stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jeśli jeszcze Cie interesuje.Długość całkowita samego bagnetu 90mm, maksymalny poziom oleju (mierząc od dolnej powierzchni korka)69mm, minimalny poziom oleju (mierząc od dolnej powierzchni korka)88mm. Mamnadzieje że jeszcze Ci sie przydało. Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi