enoel Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 poznałem Artura w tym roku - był wyjątkowy dzięki takim jak on z radością wsiadałem na moto i jechałem na spotkanie bractwa to mój pierwszy sezon po 20 latach przerwy, nie mogę się z tym pogodzić ten wypadek "jest tak blisko mnie", że zastanawiam się czy to w ogóle ma sens! Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 enoel Znałem Artura i tez mi ciężko z powodu jego odejścia , uważam jednak że ma to sens, nie ma co rezygnować z jazdy, zresztą on też by nie zrezygnował, tak myśle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 [*][*][*] wyrazy wspulczucia :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 ['] ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajo79 Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Wieczny Odpoczynekracz Mu dać, Panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 ;) Szkoda ze nie bede mógł tam być z Wami! Niestety praca i delegacjana Dln Ślask do kopalni!Ale sercem i duchem będę z Wami! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marob Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 [*] [*] [*] ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daab73 Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Wczoraj o godz. 14.00 pochowaliśmy Artura. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi