Dual Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Cześc, znajomych i posiadaczy motocykli Suzuki odwiedzających forum bractwa informuje, iz nasz kolega Shooya (Artur Bogucki) wczoraj 03.07.2005 o 16.45 na ul.Powstańców Śląskich w Warszawie miał tragiczny wypadek i po godzinnej walce w szpitalu zmarł.Serdeczne wyrazy współczucia dla bliskich i rodziny a dla niego wspaniałych "niebiańskich" dróg w lepszym i bardziej bezpiecznym świecie.Brak mi słow, takie wiadomości są zawsze tragiczne i zaskakujące. [*]Dual :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 [*] Wieczny odpoczynek... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moratar Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Powstańców Polskich? a nie śląskich?... w jakim miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Juz poprawiłem! Sorki ale mimo ze osobiscie go nie znałem miałem nerwa!Już teraz jest OK! Smutny sezon:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 [*][*][*]Wyrazy wspolczucia dla rodziny jego i najblizszych...Matt :notworthy: :notworthy: :D Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 znowu :cry: [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 ['] dziś to już druga... :| Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moratar Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 R.I.PB6 W-wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 ku*wa mac , co sie dzieje?... takiego sezonu chyba jeszcze nie bylo :notworthy: Wyrazy wspolczucia , szkoda chlopaka .... :cry: [`] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 widzielismy sie w Ryni.z wyrazami wspolczucia - Rysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Sezon tragiczny... Wyrazy współczucia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Znałem Artura . Doświadczony motocyklista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Wraz z Ryśkiem poznałam Shooya w Ryni na zlocie bractwa suzuki... Przykro mi bardzo :cry: Jak to się stało naprawdę? Jedna wersja mówi, że nikt mu drogi nie zajechał, a drugie źródło podaje coś zupełnie innego... ehhh... a z drugiej strony jakie to ma teraz znaczenie :cry: Jak będzie wiadomo kiedy odbędzie się pogrzeb to proszę o informację, chciałabym pojechać... Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 nie znałem ale i tak jakos strasznie smutno ... :( [*] czemu tak dużo w tym sezonie naszych odchodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi