kris02 Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Proszę o pomoc w sprawie motocykla Cagiva Roadster 125. Poszukuje jakich kolwiek informacji na jej temat np. jak wygląda sprawa z częściami, gdzie jakiś serwis. Jak ona wyglada w straciu z MZ ETZ 251?? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgef Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 witam :) ja mam cagive roadster ;) super maszyna naprawde nie ma sie do czego doczepić jedynie problem z częsciami ale czytałem na temat tych motocykli to silniki nie wymagają wkładu finansowego są zywotne i naprawde zrywne . J jestem zadowolony z motocykla kupiłem włoską wersję tą leprza z centralnym amortyzatorem i przodem juz nie od jawy . Mam taki motocykl na sprzedarz ponieważ wyjeżdzam za granice na stałem pewnie ;) i musze sie z nim rozstać Pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Sorry ale zobacz kiedy ten temat był napisany. Nie rozgrzebuj starych śmieci. To już jest nie aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi