kris2005 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 cześć jestem tu nowy i mam mały problem z moją suczką była jesienią naregulacjach ale mechanik dałciała niby miało być wszystko ok , ale jest problem z gażnikami spalanie jest na poziomie 10 l na setke jeśli ma ktoś jakieś dane regulacyjne gażników o proszę o pomoc . Zgóry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motor Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 z którego roku ten moto? 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2005 Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 witam motocykl jest z 78 roku jak byś miał jakieś dane to z góry dzięki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi