bieniek123 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 PLanuje przyjazd,ale tylko na pare godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Bardzo duzo jezdze po zlotach w całej polsce w sumie w tym sezonie zrobilem juz ponad 12 000 km- i czytajac posty o zlotach widze ze czesto powtarza sie podobna sytuacja "wpadne tylko na chwilke " byłem ale tylko przed bramką " itp zastanawia mnie jedna rzecz- jaki jest sens jechania na zlot tylko na chwile - stanac przed bramka i poogladac maszyny ????Dla mnie esensja zlotu - to wieczoren piwko z kumplami - koncerty -parada - pałowanie maszyny i znowu wieczorne piwko :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Bylem tam 2 lata temu przez caly zlot.Wiem jak tam jest i dlatego nie chce jechac na caly zlot.Do polanowa mam 20 km,takze w kazdej chwili moge sobie wpasc i poogldac maszynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Czyli rozumiem przez to ze zlot jest tzw. hujowizna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 W Polanowie najgorsze było mega złodziejstwo i tabuny wieśniaków przewalających się przez teren z namiotami i szybko oddalających się w kierunku lasów pobliskich. Wielkość tej imprezy poprostu przerosła organizatorów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 JAk dla mnie jedyna zaleta tego zlotu to jest bardzo duza ilosc maszyn i miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 W Polanowie najgorsze było mega złodziejstwo i tabuny wieśniaków przewalających się przez teren z namiotami i szybko oddalających się w kierunku lasów pobliskich.Byłem ostatnie 2 lata i nie zauważyłem.... Wielkość tej imprezy poprostu przerosła organizatorów W zeszlym roku wszystko przerosło organizatorów :!: Jak patrze dzisiaj na prognozy pogody to nie zapowiada sie sielanka :notworthy: Mam nadzieje ze to sie zmieni Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 A ja mam zamiar przekonac sie na własn eoczy co to za zloti dlateho w piatek wieczorem melduje si en amiejscu razem z moją ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Ja rówinież o 17-18 w piątek wyruszam z Gdyni z ekipą. Npijemy sie piwka a potem pojdzimy z kolega "bieniek123" ogladac sprzety hahaha :notworthy:pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Motoradzio- o co Ci chodzi??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Motoradzio- no to musimy umówic si ean piwko - chociaz mam juz dosyc umawiania sie z forumowiczami - bo zazwyczaj ci co sie sapowiadaja i tak nie przychodza :( A kolega bieniek to chyba nie czai klimatów zlotowych - al emoze pokarze dupe :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 A pewnie ze pokaze.Dla mnie zlot to nie tylko siedzenie i picie piwa.(to tez bardzo lubie :-) :-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Bieniek - to skoro nie zostajesz n azlocie chociaz na colke wpadnij - poznamy sie przynajmniej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 DZsiaj kupuje moto to co mam w avantarze,takze wypatruj...jak bedzie milo to zostane dluzej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 ja moge miec wzrok slabo wyostrzony przez browarki al ejak zobacze to oki- ty tez wypatruj czerwonej R6 - rejstracja PWR - nie sadze zeby poza moja ekipa ktos mial resjtracje PWR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi