Gość fan22 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 moze by sie cos znalazlo do tego motorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvas Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 moze by sie cos znalazlo do tego motorku?Mam serwisówki do virago 535 ale nie jestem pewien czy do tego rocznikaGG 1498722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 a co potrzebujesz bo moge ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisczz Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Mam serwisówki do virago 535 ale nie jestem pewien czy do tego rocznikaGG 1498722 Witaj,Gdybyś miał do virago 535 z 2000 roku , to byłoby rewelacyjnie, a gdybyś jescze mógł wysłać mi ją na adres: [email protected], to już byłaby pełnia szczęścia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi