razorbl Opublikowano 3 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 .... i mam kilka pytań z tym związanych... : W tym tygodniu chciałem się porozglądać za jakimś sprzetem... Wiem, że chciałbym jakiegoś plastika. Najlepiej 750. Mam 174 cm wzrostu i ważę 64kg. Chciałbym aby był to motocykl w miarę łatwy w prowadzeniu i nie za ciężki i żeby nie dysponował przesadną mocą. 100 KM to górna granica... Rocznikowo między 1995-98! 1. Jakie salony(komisy) najlepiej odwiedzić (gdzieś w okolicach Śląska najlepiej lub Kraków, bo tam podobno jest duży salon) żeby był duży wybór motocykli?!2. Jak wygląda procedura jeśli chciałbym się przejechać na jakimś sprzecie ? Prosze o pomoc, bo mam totalny mętlik w głowie....dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 3 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 Myślałem o Hondzie VFR 750 lub 800, ale podobno to kawał motocykla i nie wiem jak dałbym sobie radę z jego ujarzmieniem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 4 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 Narazie się tylko rozglądam, bo prawdopodobnie będę z Niemiec sprowadzał. Jeśli chodzi o typ motocykla, który by mnie interesował to coś jak Honda CBR 600, Ducati 748 (ale raczej mnie nie stać na niego)...itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atut Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 SPRAW SOBIE VFR 800 . ZAJEBIS.......Y MOTOCYKL JEST . DO TURYSTYKI SIE NADAJE I SPORTOWEJ JAZDY 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi