Pirus55 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Honda zaprasza wszystkich użytkowników modeli roku 2002-2004 wyposażonych w układy hamulcowe CBS i DualCBS do dealerów na przglądąd/wymianę zaworków PCV w swoich hebelkach. Link do tego info na ścigacz.pl http://www.scigacz.pl/index.php?document=1278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 w cb500 tez mi wymienią heh pozdro :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Dopiero teraz ???W niemczech ta akcja byla juz 2-3 miesiace temu :roll: Troche czasu potrzebowala Honda Polska. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Bo w polsce sie na wszystko dluzej czeka :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Dopiero teraz ???W niemczech ta akcja byla juz 2-3 miesiace temu :roll: Troche czasu potrzebowala Honda Polska. SirAdam zwróć uwagę na datę, utworzenia wątku, czyli u nas nie jest jeszzcze aż tak źle, bo o tych darmowych przeglądach dowiedziałem się ok 1,5 miesiąca temu. czyli można powiedzieć, że akcja rozpoczęła też ok 2 miesięcy temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ok,ok - zaprzeczam wszystkiemu co powiedzialem :( Masz racje , nie popatrzalem na date :| Zwracam honor. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ok,ok - zaprzeczam wszystkiemu co powiedzialem :( Masz racje , nie popatrzalem na date :| Zwracam honor. SirAdam nie, no spoko, spoko, nie ma problemu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 a co jest nie tak z tymi chamulcami???bo nic nie wiem 8O trwa jeszcze ta akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Chodzi o to ze PCV zawor (to ten pod siedzeniem) ktory steruje tym calym CBS moze byc nieszczelny.W zasadzie najwyzej 1% sprawdzonych motocykli mialo problemy z tym , ale jako ze to jest czesc odpowiedzialna za bezpieczenstwo postanowlia Honda zawolac wszystkich do warsztatu. Pojechac, dac sprawdzic i po sprawie.Akcja jest bezplatna.Dotyczy ale motocykli z okreslonych rocznikow.Nie pytaj mnie ale z jakich, moja VFR jest z 1999 i jej to nie dotyczy.Jak dobrze pamietam to sa roczniki cos kolo 2002 i mlodsze (ale nie jestem pewny)Najlepiej zapytaj handlarza. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi