a!ntek Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Nie doszły do mnie jeszcze adresy sklepów w Berlinie, a jeszcze zapytam oblatanych o adresy placów motocyklowych, gdzie można nabyć motocykle po szlifach etc.... Pliiiiiiiiiiiiiiiiis :!: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 nie wiem czy cos Ci pomoge, pewnie nie. ogolnie znana strona: http://www.mobile.de/SIDSJfQqRD4ZrnQCGWa8I...36&doSearch.y=5na tejze stronie sa ogloszenia motocyklowe z Berlina. w kazdym ogloszeniu powinien byc adres i wystarczy go przepisac, pojechac, zobaczyc, kupic.. milego zwiedzania Berlina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 nie wiem czy cos Ci pomoge, pewnie nie.No, nie.ogolnie znana stronaZnana.w kazdym ogloszeniu powinien byc adres i wystarczy go przepisac, pojechac, zobaczyc, kupic.. Nie interesi mnie jeżdzenie po całym Berlinie i szukanie co kto ma do sprzedania. Szukam miejsc, w których motocykle występują w ilościach hurtowych.Dzięki anyway. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitia Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 No ale właśnie na mobile.de wiele ogłoszeń (jeśli nie większość) jest zamieszczanych przez handlarzy. Wystarczy w wyszukiwarce wpisać Berlin, wybrać jakies popularne moto i wchodzić w ogłoszenia. Jeżeli ogłoszenie dał handlarz to na dole będzie link z ofertą wszystkich sprzętów danego sprzedawcy, ew. do ich strony domowej. Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Berlin to duże miasto, mnie chodzi o konkretne miejsca, w których są konkretni ludzie i motocykle, dlatego pytam się osoby oblatane. Na podchody nie mam czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 http://www.motocykl.org/sklepy.php tutaj sobie poczytaj :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi