ketchupvfr Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Vtka, jaki olej i ile się go leje do przodka w ZX11 z 1992r. pees. jakby ktoś miał takiego manuala to mu przypędzę stadko Żubrów :mrgreen: [ Dodano: 11-06-2005, 20:41 ]ale o co chosi :D , nikt sam nie wymieniał oleju w lagach w ZX11 (ZZR1100), wszyscy gnali do servisów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 jesli jeszcze jestes zainteresowany to moge ci pomoc chyba, tylko daj znac zebym na darmo nie szukal, nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 ketchupvfr, posłałem CI na meila dane serwisowe Kawasaki (moto-datę) :-) powinno być do ZX-11 (ZZR 1100), do mojego GPZ jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 dzięki, mam już wszystko,wielkie dziękipzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi