jasiuniemowa Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam wszystkich,tak sobie czasem mysle że moja maszyna jest zblokowana, kiedyś jak przeglądałem papiery(świerzso po zakupie) to chyba mi się przewineło 20 kw czyli 27 km :? Chociaż osiąganie odpowiednich prędkości osiąga w czasie określanym przez wiarygodne żródła. Czy można jakoś poznać zblokowaną wirówke jeśli się wcześniej niczym mocniejszym nie jeździło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam.Mozna to sprawdzic np. poprzez odczytanie wartosci mocy na kruccach dolotowych. Zobacz moj wczesniejszy post:http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=24373Podejrzewam ze sa tez inne dysze glowne. Niektore zrodla podaja tez ze w zblokowanych silnikach inny jest walek rozrzadu :/Tak wiec ogolnie oddlawianie raczej mija sie z celem (koszta ;) )Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi