Dungood_ Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Kiedy się przeprowadzałem, moto przyjechało pod Frankfurt, więc to tylko 350km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 to i tak fajnie :D zwlaszcza zawalac po niemieckich autobhanah . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Wyobraź sobie, że zamiast jechać autostradami pojechałem bocznymi drogami do Mainz, a potem do Trieru krętą Landstrasse, która idzie koło lotniska Frankfurt-Hahn :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 no napewno bylo ciekawiej i ladniej :D Z reszta jak mowiles , to cie najbardziej kreci. Na niemieckich drogach to dopiero czerpie sie przyjemnosc z jazdy, nie to co w polsce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Na niemieckich drogach to dopiero czerpie sie przyjemnosc z jazdy' date=' nie to co w polsce....[/quote'] niemieckie drogi maja ta zalete ze sa czyste,piasku i takich tam raczej nie zauwazysz.Ale za to coraz wiecej dziur maja, bo nie ma pieniazkow na remonty (pieniazki ida do wspolnej kasy unijnej,pierd***** unia :D ) Ja tez wole po bocznych i kretych uliczkach jezdzic, po autostradzie to nie jest jazda. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 to tez zalezy gdzie mieszkasz, bo ja mieszkam w NRW i tu fatycznie jest coraz gorzej z drogami. zajebiste drogi maja bardziej na poludnie i wbrew pozorom w DDR dawnym bo sa to drogi robione po zjednoczeniu i jeszcze calkiem "swieze" a w zaleznosci gdzie mieszkasz to polecam rejony gdzie kolega od Buella smigal Mainz, Bingen i rejony nad Mosela, fajne tereny duzo winkli i duzo frajdy. niestety jest tez minus bardzo duzo motocyklistow w weekendy i czasami az za duzo bo wtedy zjezdza sie policja i trzeba uwazac. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 @stopmen ja mieszkam w Mannheim,czyli juz prawie w tych rejonach gdzie mozna pojezdzic (Pfälzer Wald,Francja,Schwarzwald)To fakt w wochenende jest tyle motocyklistow na drogach ze az gesto czasami jest :lol: A policja ?Mozna przezyc,trzeba tylko wiedziec gdzie stoja,a pozatym koledzy motocyklisci jadacy z przeciwka dawaja znac jak jest cos nie tak (policja,wypadek itd.) Ale odbiegamy od tematu. Jak chcesz to mozemy dalej pogadac na PM albo ICQ albo AIM. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi