Solo Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Harnas przyjedz to Ci wyreguluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtas1717 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 siemka wszystkim jestem nowy. M16 dzięki za szczegółowe wyjaśnienia, tego szukałem . pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grudka0585 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Mam pytanko bo i tak jawy nie moge odpalic. Cały czas mokre swiece. Zapłon juz ustawiłem. Według rysunku srubę 10 nalezy wkrecic do oporu a potem wykrecic 2x 360? czy tak? A srubę 9 tez nalezy wkrecic do oporu i wykrecic? Cały czas jest cos nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi