kaziu Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Co sadzicie o moich malunkach.. ? Boczki beda poprawione ze wzgledu tych zaciekow. http://niknet.kom.pl/areograf/Moto/ Pozdrawiam i czekam na szczere opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Nawet pomimo tych malutkich zacieków - malunki są poprostu zajebi.....Jeśli to sam robiłeś to składam wielkie gratulacje, naprawde masz talent.Jak poskładasz Junaka to pokaż foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Nawet pomimo tych malutkich zacieków - malunki są poprostu zajebi..... Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 no no calkiem niezle! wlasniesz szukam kogos do wymalowania zbiornika paliwa od Junaka,chodziloby mi glownie o plomienie,cos w stylu Renegata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 no no no ;) piersza klasa tylko te zacienki sie wgryzly ale moze jakis retusz i moze sie uda i jeszcze pytanko ile by kosztowalo pomalowanie jak to kolega wspomnial takich plomieni ??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 kaziu gratulacje aerograf świetny i tak jak mówili poprzednicy, nawet zacieki nie zniszczyły niczego, zawsze marzyłem i bede marzył o takich mrocznych malunkach na moim moto. jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 ;).. Dziekuje za mile slowa. Przyznam szczerze ze koncze skladanie mojego motorku. Napewno podziele sie pozniej z fotografiami.. Musicie poczekac jeszcze z jakies 3 tyg. az poskladam wszystko do kupy. jezeli chodzi o cene.. Mam 3 numery telelfonow do osob ktore robia i zajmuja sie malunkami. Przyznam szczerze ze moje szczescie jest takie ze poznalem Krzysztofa Zielonke ze Szczecina i bardzo sie z tego ciesze.. Dalem mu motywy ktore chcialem abym mial na baku i na blotnikach, boczkach i on wymalowal. Koszt okolo 1000 zl nie bede mowil dokladnie bo to indywidualna sprawa, ktora wiaze mnie z Krzychem. Robil mi tak. Szpachlowanie, podklad, farba czarna perła, malunki, i 3 warstwy klaru. Jezeli chodzi o zacieki. to nie zacieki tylko inny producent farby czerwonej i farby sie jakos pomieszaly. Boczki beda poprawione i nowo wymalowane ;).. Jezeli chodzi o bak i plomienie, to hmm wszystko nalezy z nim uzgadniac. Niestety moje umiejetnosci nie sa takie aby wymalowac takie dzieła jak ON. Wole zaplacic. :D www.aerograf.art.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 To moj kask.. http://niknet.kom.pl/areograf/kask/ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Joe mesgnij do mnie w sprawie tej kurtki. Wlasnie chce kupic.. i wydaje mi sie ze bedzie na mnie dobra. Bo mam niecale 196 cm.. szczuply moze wejde.. Skad jestes? bo widze ze wielkopolska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Kask też masz zajjj...... GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 dziekuje.. motor sie sklada juz.. jutro kupuje okablowanie do instalacji. i reszte potrzebnych pierdulek. A czy kask super.. mozna miec wszystko co sie chce. tylko ucieka to po kieszeni ze hej.. Juz chyba w remont junaka dalem dobre 6 tys. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 jesli to jest co cie kreci najbardziej,to koszty sa malo wazne liczy sie efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi