magneto Opublikowano 30 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 a nie wie nikt moze czy jest mozliwosc wymiany skrzyni biegow z 4 na 6 biegowa? ktos mi mowil ze mozna bez przerabiania niczego za wyjatkiem wlozenia po prostu nowej skrzyni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 wydaje mi sie ze raczej tak, ale na 100% pewny nie jestemznajdz schematy silnikow do mbx i nsr50 ( tam tez jest silnik 4 wiec mysle ze taki jak u ciebie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Chlopie zal mi Ciebie, ze kupiles sobie cos wiekszego(mbx)a jezdzi jak ogarek!Sam mialem MBX'a i jechal niecale 80km/h moze 90...nawet nie probowalem go dusic wiecej, chociaz dalo sie! Jak go rozebralem to okazalo sie ze byl pierscien pekniety :/ ale mialem to w dup*** :(W sumie moja rada jest taka zebys sobie pojezdzil na nim ile sie bedzie dalo, tak ze juz jazda na nim nie bedzie dla Ciebie przyjemnoscia! I sprzedaj go nastepnemu kolesiowi :] i kup sobie MZ! :PMoj MBX wymiekal ze wszystkim w porownaniu z MZ! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Moj MBX wymiekal ze wszystkim w porownaniu z MZ! okazalo sie ze byl pierscien pekniety :/ :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 ale mam kumpla, ktory tez ma mbx po remoncie i tez wymieka przy etli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 mój kolega sobie wsadził skrzynie 6 zamiast 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 mój kolega sobie wsadził skrzynie 6 zamiast 4 a moglbys mi cos powiedziec wiecej na temat tego? podpytaj sie go albo najlepiej daj mi jakies namiary. na MZ jetsem za mlody mam dopiero 15 lat. na ogarku itp przejechalem niecale 3,5tys km i teraz 700km(w ciagu 3 tygodni) honda. wiec na MZ jeszcze nie czas. i szczerze mowiac nawet nie chce innego moto. mialem ochote sprzedac tego mbxa(dostalbym tak gdzies ze 2tys) i kupic innego z tym ze 80tke i odblokowanego, ale jednak 3 lata zbieralem i mi szkoda wywalac tyle kasy, bo to same straty. zamiast obiecanego prawka A1 po ktorym jezdzilbym prawdopodobnie na WSK 125(sprzedaz hondy<wyrobienie prawka<kupno motorka i rejestracja) to wole jednak zostac przy mbxie i dokupic do niego ten koszmarny gaznik i skrzynie. a slabosc tego moto jets takze spowodowana juz przytyranym tlokiem. moge dodac ze mi juz dzwonia pierscienie...;/ to kupie jako pierwsze a potem sie zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 na allegro byla ostatnio skrzynia do mbxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 a moglbys mi cos powiedziec wiecej na temat tego? podpytaj sie go albo najlepiej daj mi jakies namiary. jego na razie nie ma bedzie 8 sierpnia. a to jest błażej_mtx z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 magneto napisał:a moglbys mi cos powiedziec wiecej na temat tego? podpytaj sie go albo najlepiej daj mi jakies namiary. jego na razie nie ma bedzie 8 sierpnia. a to jest błażej_mtx z forumOn chyba cały dół silnika zmienił w MTX'ie, a ten stary lezy na polce, bo nie chcial go rozpolawiac z racji tego ze ma jeszcze plomby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 On chyba cały dół silnika zmienił w MTX'ie' date=' a ten stary lezy na polce, bo nie chcial go rozpolawiac z racji tego ze ma jeszcze plomby[/quote'] ja koło niego mieszkam... dokładnie nie wiem co wymieniał ale wydaje mi sie ze tylko skrzynie a zdjął tylko jedną połówke bo nie mógł magneta odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ja koło niego mieszkam... dokładnie nie wiem co wymieniał ale wydaje mi sie ze tylko skrzynie a zdjął tylko jedną połówke bo nie mógł magneta odkręcićNop i ten silnik z magnetem lezy na polce :P . DOwodem na to jest to ze zmienial lozyska na wale w tym silniku ktory ma teraz w Hondzie a z zalozonym magnetem to jes t raczej malo mozliwe :( Wogole czesci do MTX'a jest bardzo duzo w necie. Najlepiej kupic jakis zakatany silnik ze sprawna skrzynia 6 i reszte pie**ol poprzekladac od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Nop i ten silnik z magnetem lezy na polceale on ten silnik miał w eleganckim stanie, wątpie zeby stary i gorszy zakładał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 a to blazeja ?? wiedzialem ze ma drugi silnik ale nie wiedzialem ze to akurat jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 na MZ jetsem za mlody mam dopiero 15 lat na MZ jezdzilem w wieku 15 lat!teraz mam nie duzo wiecej i od 3 miesiecy jezdze GS'em :(A na sile tuningowac MBX nie ma sensu!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi