Skocz do zawartości

słaby MBX :(

magneto
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chlopie zal mi Ciebie, ze kupiles sobie cos wiekszego(mbx)a jezdzi jak ogarek!

Sam mialem MBX'a i jechal niecale 80km/h moze 90...nawet nie probowalem go dusic wiecej, chociaz dalo sie!

Jak go rozebralem to okazalo sie ze byl pierscien pekniety :/ ale mialem to w dup*** :(

W sumie moja rada jest taka zebys sobie pojezdzil na nim ile sie bedzie dalo, tak ze juz jazda na nim nie bedzie dla Ciebie przyjemnoscia! I sprzedaj go nastepnemu kolesiowi :] i kup sobie MZ! :P

Moj MBX wymiekal ze wszystkim w porownaniu z MZ!

pozdro

mój kolega sobie wsadził skrzynie 6 zamiast 4

a moglbys mi cos powiedziec wiecej na temat tego? podpytaj sie go albo najlepiej daj mi jakies namiary.

na MZ jetsem za mlody mam dopiero 15 lat. na ogarku itp przejechalem niecale 3,5tys km i teraz 700km(w ciagu 3 tygodni) honda. wiec na MZ jeszcze nie czas. i szczerze mowiac nawet nie chce innego moto. mialem ochote sprzedac tego mbxa(dostalbym tak gdzies ze 2tys) i kupic innego z tym ze 80tke i odblokowanego, ale jednak 3 lata zbieralem i mi szkoda wywalac tyle kasy, bo to same straty. zamiast obiecanego prawka A1 po ktorym jezdzilbym prawdopodobnie na WSK 125(sprzedaz hondy<wyrobienie prawka<kupno motorka i rejestracja) to wole jednak zostac przy mbxie i dokupic do niego ten koszmarny gaznik i skrzynie.

a slabosc tego moto jets takze spowodowana juz przytyranym tlokiem. moge dodac ze mi juz dzwonia pierscienie...;/ to kupie jako pierwsze a potem sie zobaczy.

magneto napisał:

a moglbys mi cos powiedziec wiecej na temat tego? podpytaj sie go albo najlepiej daj mi jakies namiary.

jego na razie nie ma bedzie 8 sierpnia. a to jest błażej_mtx z forum

On chyba cały dół silnika zmienił w MTX'ie, a ten stary lezy na polce, bo nie chcial go rozpolawiac z racji tego ze ma jeszcze plomby

On chyba cały dół silnika zmienił w MTX'ie' date=' a ten stary lezy na polce, bo nie chcial go rozpolawiac z racji tego ze ma jeszcze plomby[/quote']

ja koło niego mieszkam... dokładnie nie wiem co wymieniał ale wydaje mi sie ze tylko skrzynie a zdjął tylko jedną połówke bo nie mógł magneta odkręcić

ja koło niego mieszkam... dokładnie nie wiem co wymieniał ale wydaje mi sie ze tylko skrzynie a zdjął tylko jedną połówke bo nie mógł magneta odkręcić

Nop i ten silnik z magnetem lezy na polce :P . DOwodem na to jest to ze zmienial lozyska na wale w tym silniku ktory ma teraz w Hondzie a z zalozonym magnetem to jes t raczej malo mozliwe :(

Wogole czesci do MTX'a jest bardzo duzo w necie. Najlepiej kupic jakis zakatany silnik ze sprawna skrzynia 6 i reszte pie**ol poprzekladac od siebie