Skocz do zawartości

Integral na skuter do 400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Chce nabyc integrala na skuter w kwocie do 400zł (ostatecznie z hakiem )Zastanawiałem sie nad któryms z Lazerów http://www.motoakcesoria.com/index.php?ac=...=102&ci=1&si=13 np: Lazer Vertigo Replica lub cos z Nitro http://marketon.pl/motosprzet/index.php?m=...dir&id_dir=6917 np :N 311-V Graphic . Pomórzcie w yborze do tej pory uzywałem otwartych .Zalezy mi na cichy i wygodzie uzytkowania

ja na swoim GSie jezdze w Nitro N-311V i jestem bardzo zadowolony... powyzej 100km/h jest troche glosno ale w koncu kosztowal mnie 350zl... Ty na skuterku chyba nie bedziesz mial tego problemu... szybka mi nie paruje, wnetrze mozna wyjac i wyprac... jest ok :-)

do idealu brakuje tylko mozliwosci dokupienia przyciemnianej lub lustrzanej szyby...

Powiedz mi czy kupowałes w sklepie czy w necie .Chodzi mi o rozmiarówke bo ja musze prze net innej opcji nie mam .mam wymiar 57,5 wiec wychodzi na M .A jak z wygoda tego nitro ładnie sie dopasowuje do głowy .Moze ktos cos powie jeszcze o lazarze

Gość Anonymous

słyszeć - słyszałem, ale za wiele nie powiem bo nie miałem z nimi styczności...

ja czaję się na Lazera LZ6 Devil, może kupię na allegro ale tylko z odbiorem osobistym ;)

Pzdr

Gość Anonymous

hhmmm.... no ja powiem tak: LZ6 (akurat tutaj w malowaniu Bulldog) jest gorszy "klasowo" od Vertigo.

do Caberga jakoś nie mam przekonania, Uvex - jak dla mnie też tak średnio, kiedyś przymierzałem to jakieś to ni w tą ni w tamtą :?

o tym modelu Nitro wypowiadał się już MrMax ;)

P.S moja rada - ja bym każdy na łeb przymierzył i zdecydował ;)

takie jest przynajmniej moje zdanie... kask ma służyć przez wiele miesięcy a nawet lat :P