Gość marob Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Gratuluje twix! :evil: Ja tez stalem sie SZCZESLIWYM posiadaczem pieknej maszynki: Yamaha YZF600RR :!: :lol: Nie chce mi sie z niej schodzic, moglbym jezdzic i jezdzic i jezdzic itd.Ale niestety praca i... cos pogoda przeszkadza. No ale i tak jestem HAPPY :!: :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 gratki :) coraz wiecej nas :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Gratulacje :) To może kolega twix podzieli się wrażeniami z jazdy? :evil: Czym śmigałeś przed r6?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 powiem tylko tyle ze tydzien temu zdalem prawko A i r6 jest jak narazie dla mnie wystarczajaca maszyna z jej "nerwowością" starczy ci na długo P.S. kręcisz go do 6tys, a potem odwijasz ile popadnie i koło leci do góry jak strzała ;) gratulacje zakupu!!!! dobry wybór :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi