Pietra Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Witam Zamiarowywuje zakupic sobie nowy sygnal dzwiekowy - trabki ze sprezarka - moze mi ktos podrzucic jakies linki do stron firm ktore to oferuja.Moze ktos takie cudo ma i podzieli sie opinia uzytkownika? Bede wdzieczny bardzo Widzialem takie monstrum od lokomotywy - slychac na 16km :banghead: ale nie nadaje sie - za duzy i pewnie akumulator by umarl po sekundziePomijam juz fakt ze to pewnie bylo na jakies glupie napiecie. Ale na powaznie - pomozcie kolezanki i koledzy bo mnie moj obecny sygnalek do rozpaczy doprowadza :( . Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisiek Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Witam Zainstalowałem 2 szt. róznej wielkości (kpl) na oddzielnym obwodzie zasilającym przez przekaźnik. Kilka razy zdało egzamin na 150%. Ludziska w puszkach reagują jak na ciężarówke :banghead: Kilka razy uniknąłem starcia podczas kolizyjnych torów. Są chromowane, więc oprócz dźwięku ładnie błyszczą :lol: Dokładnie taki modelhttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...7976204573&rd=1 PozdrawiamZdzisiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ja kupiłem sobie trąbki na jakiejś stacji paliw , przejedź się na dobrą stację gdzie tankują TIRy,na pewno znajdziesz.Są ze sprężarką lub bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrK Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Witam,Ja miałem na DragStarze takiego cudaka:https://helene.affordablehost.com/~rivco1/s...&parent_dir=223 Teraz leży w garażu a ja zastanawiam się czy go zamontować na nowym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Teraz leży w garażu a ja zastanawiam się czy go zamontować na nowym sprzęcie. a sprzedać czasem nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Znalazlem takiego potwora:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...7976371011&rd=1 Ale na moto nie zamontuje - brak miejsca - a poza tym to bym raz zatrabil i glowa by mi odpadla :banghead: Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam.Tak z ciekawosci - nie ma jakis przepisow regulujacych max glosnosc syg dzwiekowych. Bo jak zobaczylem te trabki (138dB) to przeciez one sa z piekla rodem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Nie mam pojecia ale wielu moich kolegow takie cudo posiada i jakos jezdza - ja mysle o trabach 115-125dB, te do ktorych zapuscilem linka to tak tylko do pokazania - na TIR-a mozna powiesic Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekc Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Co do tego jak sie sprawuje to raczej nic nie powiem , ale tu jest namiar na metę gdzie można to nabyć (0-22) 825 69 04 Warszawa, Wawelska 5eJest to hurtownia i nazywa się VENTO. Kiedys jak tam byłem ( tej zimy) to na wystawie widziałem takie cuda. Znajduje sie na terenie Skry. Jak jedziesz Trasą Łazienkowską od Pomnika Lotnika w stronę Pragi to za światłami pierwsza brama przy komisie samochodowym, tam zapytaj na bramce o hurtownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 No fajnie a cos wysylkowego? po do Wa-wy po trabki nie pojade :banghead:a chetnie bym cos takiego u siebie tez zamontowal :Dhmm a sa takie przeznaczone do moto czy tylko przerobki z TIRow trzeba robic?No i za jaka cene bo 500 zl to mnie nie stac zeby na trabki wydac :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi