willydon Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Witam,Jako ze rozgladam sie ze chopperm, znalazlem 2 interesujace cenowo oferty amerykanskiej wersji Virago XV 700. I mam pytanie. Czy czesci, serwis i eksploatacja jest drozsza niz w przypadku wersji europejskiej 750? Czy jest problemu z czesciami? znalazlem w poscie na tym forum: "z 14-03-2005, 12:58 Yamah XV 700 Virago <...> w larssonie przykladowo nie ma wogole lozysk glowki ramy, uszczelniaczy, zebatek... a moze pasuja od XV 750 ?" Czy ktos z forumowiczow orientuje sie jak ta sprawa wyglada w rzeczywistosci. Bede wdzieczny za wszelkie uwagi, gdyz obawiam sie ze kupno takiej wersji moze wpedzic pozniej w powazne koszty.Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Czy ktos z forumowiczow orientuje sie jak ta sprawa wyglada w rzeczywistosci. Kurcze! To musi byc bardzo zadki model. Nabralem na niego ochoty ale teraz sie boje ze wrobie sie w duze koszty napraw. Ciezka sprawa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Nie wiem jak jest w przypadku yamahy, ale mialem amerykanska honde vt 700 i po za pojemnoscia niczym nie roznila sie od europejskiej. Amerykanie w latach osiemdziesiatych wprowadzili cla na motocykle o pojemnosci wiekszej niz 700ccm i stad ta roznica pomiedzy wersjami europejska, a amerykanska. Podejrzewam, ze z yamaha bylo tak samo. Ja bym zaryzykowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi