konradzyrafa Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja dopiero wrocilem wczoraj wieczorem ze SłowacjiPs. sorry ze sie nie odezwalem w ciagu tygodnia ale pop to POPZdjecia sa, nagram na plyte i podesle Markowi!Bylo naprawde git!szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekgoncerzewicz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Konrad, już się martwiłem że na granicy aż tak długo czekałeś :( Czekam na zdjęcia. Chyba z ekipy wszyscy mają mało czasu (tak jak ja) i dlatego nie pojawiła się jeszcze obszerniejsza relacja, ale mam nadzieję że niedługo się pojawi :buttrock: Ogólnie Lwów jest piękny, ale odradzam przejażdżki po mieście czymś innym niż enduro :-) Jak to kolega Łukasz stwierdził: ".. jeszcze nigdy nie przejechałem 40 km na pierwszym biegu..." a powodem był bruk o urozmaiconej powierzchni (dziury, tory tramwajowe, itp) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi