IRBIT Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 SZUKAM PIERŚCIENI DO URALA 650 NA DRUGI SZLIF, BARDZO PROSZĘ O POMOC GDZIE MOGĘ TAKIE PIERŚCIENIE DOSTAĆ I W JAKICH CENACH. MOŻE KTOŚ ZNA JEKIEŚ SKLEPY INTERENTOWE ALBO COŚ ?BARDZO PROSZĘ O KONTAKT !!!Z GÓRY SKŁADAM WIELKIE DZIĘKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurcys Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 ja kupiłem tutaj ale ural jeszcze nie odpalony "]http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...7914 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Czy można dostać Polskie tłoki z pierścieniami na drugi szlif do urala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurcys Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 tak oczywiście przeczytaj uważnie ten temat tam jest wszystko napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Pytałem w ALMOCIE i nie majątłoków polskich na drugi szlif ?Nie wiesz gdzie jeszcze mogę takie dosteć ? [ Dodano: 14-06-2005, 10:22 ]Pierścinie i tłoki kupiłem w firmie ALMOTPolecam wszystkim tą firme miła obsługa, szybka przesyłka, dobre ceny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 WitamJa zakladam niedlugo tloki od cc 700. (nie wiem jak dac luz, jak ktos wie to prosze o odpowiedz)oryginalne ruskie pierscienie sa w cenie 30-50 komplet. Mozna nawet dostac 3 szlif.Jakby ktos chcial kontakty do sprzedawcow ruskich czesci:Zwiercan, Lancut 0608337757Kokot, Krakow 0601890326Skwarko, Sokolka 0606682229 (chyba najdrozszy)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi