hooligan Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 mam pytanko czy wie ktos moze gdzie sciagne aktualne testy na prawo jazdy bo smigam juz dlugi czas ale czas zrobic prawko . mam na samochod ale nie na mtor .. skad je mozna sciagnac aktualne testy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Witam.Nie wiem skad mozna sciagnac ale jak chcesz to mam testy na plytce (moge mailem wyslac albo co) wiec jak co to odezwij sie na PW.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 polecam www.prawojazdy.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 www.kodeksdrogowy.com.pl ---> testy online :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 emule / hasło: Prawo Jazdy i sciagasz cały program łącznie z testami egzaminacyjnymi na każdą kategorię ;) Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 również jeżeli używasz torrenta to bez problemu znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 polecam www.prawojazdy.com.pl Te są niezłe :banghead:Ćwiczyłam na nich przed robieniem prawka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 R1-Girl a masz już prawko A ? czy tylko A1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi