karol1001 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Problem dotyczy Yamahy DT 80 LC2 - jak motorek jest zimny to bez zająknięcia odpala za pierwszym kopem na ssaniu. Gdy jest ciepły natomiast odpala tylko z odkręceniem gazu i przy bardzo mocnym kopnięciu :? Dlaczego? Widziałem w innej DT że wystarczyło delikatne poruszenie kopniakiem a już odpalała :? I bez gazu :? Co to może być? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Zapchany gaźnik? :roll: na ssaniu dostaje paliwo i zasysa a nawet jak jest cieply to slabo ciągnie?moja też tak miala ale sie chyba odetkala :roll: tylko ja zamiast kopki mam guziczek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Gaźnik niedawno był czyszczony więc wątpie żeby to było od tego :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi