Pablo2x Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 tiaaaaaaaaaaaaaaa..i myslisz ze ktos podejmnie to wyzwanie :-) :-) :-) toc jak z piatku na sobote sie pije do 3-4 w nocy to na drugi dzień każdy jest jeszcze wczorajszy :-) :-) :-) pozdrawiamZgadza sie ze jest wczorajszy - ale jak od rana si enie poprawi to spokojnie o 15,30 mozna jechac - ostatnio po zlocie podszedłem do gliniarzy zbadac sie n aalkomaci eprzed wyjazdem i było 0,00 a kto mnie zna to wie ze si enie oszczedzam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 swietnie bylo !!! i niedziwie sie Jackowi, ze podjal taka a nie inna decyzje ! "Smoczyca" okazala sie bardzo sliczna kobietka - tylko pozazdroscic :D jeszcze raz gratulacje ! i obyscie jezdzili dlugo i szczesliwie :D p.s. jak ktosik ma fotki lub filmiki - serdecznie prosil bym o linka (albo na maila !) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Luzi. Dzieki, ze byles. Motocyklisci nie zawiedli,a nawet ich ilosc przerosla moje najszczersze marzenia. Bylo to dla mnie naprawde czyms wielki,...i chyba bylo to widac!!!!!!!!! Jeszcze raz dziekuje Tobie, Yoshi z mezem, Carlosowi, Pablo2x,koledze z Bydgoszczy i innym. Prosze o maile- kto byl i chcialby fotki z imprezy. Pozdrawiam i dziekuje naprawde szczeze! [ Dopisane: 26-06-2005, 20:56 ]Oczywiscie, gdy tylko bedziecie w Gnieznie- dzwoncie, piszcie smialo, zapraszamy ze Smoczyca na kawe! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 niestety nie dotrałem próbowałem coś pożyczyć ale nie dało radyspóźnione ale za to szczere wszystkiego najlepszegojak odetchniesz pożądnie to wrzuć swoje refleksjewiesz mi się to przyda 8) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi