Frencci Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Swego czasu krazyl mailem filmik, na ktorym (chyba w zx9 na lodzkich tablicach), po przycisnieciu guzika na kierownicy- dzieki silniczkowi elektrycznemu tablica podginala sie do poziomu. Naprawde niezly motyw, ludzie maja pomysly,heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 to nie było czasem na zasadzie siłownika sterowanego elektronicznie ? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Silownik-nie wiem bo nie bylo dokladnie widac. Kamera ustawiona byla z tylu moto. Nie znam sie- moze prosciej jest wykorzystac uklad trybow, no idea.Poszukam w moich kilkuletnich archiwach- moze gdzies sie do niego (filmu) dokopie to pochwale sie. Duki Superbike maja dziwne mocowania tablic miedzy rurami, jest miejsce na jakies ustrojstwo, popytam, pomysle, jak 'co' to dam znac. Mysle.mysle,mysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam Wyobraźcie sobie że zrobili ją z przodu, choć i tak jej nie dostałem jak powiedziałem nie zatrzymałem sie Ci co mnie zatrzymali byli od samego fotoradaru jakieś z 700metrów wiadomo najpierw auto ze skrzynka i zaraz za 100-200metrów standardowy radiowóz mnie zatrzymywał, który olałem i juz po 500metrach miałem blokadę w poprzeg drogi , nie mam jednak czarnowidztwa że ten helikopter i ekstra dodatkowe jednostki policji były specjalnie dla mnie, poprostu była jakaś kolejna akcja na drodzę w stylu "bospieczny powród do domu" czy coś, na która sie nadziałem, normalnie udało by sie jak zwykle :-) .Kiedys na odcinku 18km to juz koło domu było 6 przystanków łapaczy myśmy staneli a kolega nie i miał podobnie jak Ja choć w jego przypadku było więcej smiechu skończył leżąc na glebie a blokadę widzieli z daleka i mogli nawiać ale myśleli ze to napewno nie o nich chodzi i jeszcze sie przepychali między stojącymi autami aby szybciej podjechać, podjeżdzaja i pytają sie tych z radiowozu co sie stało a oni ich ze sprzętów i na glebę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Troszku mnie zmartwiles tymi blokadami...Zaczynaja chlopaki powaznie podchodzic do tematu :evil: To nic dobrego nie wrozy. Choc jak tak sobie mysle o tej blokadzie; to chyba gdzies kolo wiekszych miejscowosci ma szanse powodzenia, bo na trasie to raczej nie za bardzo?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie ma to jak sprawdzony sposób jeżdząc z plecaczkiem plecaczek niechcący kładzie łapke na całej tablicy rejestracyjnej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam Foto i blokada na która sie załapałem była na trasie nr2 praktycznie juz w Poznaniu. Ta z kolegami była na drodze Zielona Góra - Nowa Sól , mysle jednak ze będzie coraz ciężej zwiewać hihi. :twisted: Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Witam Foto i blokada na która sie załapałem była na trasie nr2 praktycznie juz w Poznaniu. Ta z kolegami była na drodze Zielona Góra - Nowa Sól , mysle jednak ze będzie coraz ciężej zwiewać hihi. :twisted: Pozdrawiam 8) no nie gadaj ;( a ja chcialem tam polatac bo dobry asfalt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 I co wy na to? Warszawa, skrzyżowanie ulic Kasprzaka i Płockiej. Za skrzyżowaniem, wzdłuż KAsprzaka w zatoczce widoczne radiowozy wyłapujące już konkretne samochody. W prawym rogu zdjęcia widzimy duży biały samochód dostawczy (VW LT 35) Dziwny zbieg okoliczności - stoją przy nim Policjanci Dwie kamery w półsferach - nawet nie widaćm gdzie patrzą. Oraz antena. Czy to mocno kierunkowy radar? Wóz jest nieźle przygotowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 no to mnie pocieszyłeś :evil: :P -jakieś 2 tyg temu minąłem tego busa jak stał na puławskiej na poboczu...a leciałem prawym pasem i napewno nie 50-tką :-x :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzak Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Scigami to cieżko uciec chyba bo jeszcze nie uciekałem, ale na endurko ponad 2 lata bez tablicy jezdziłem po miescie jezdziłem ale nawet nie miałem duzo do czyniania z niebieskimi, ale poza krakiem to juz pare razy zboczałem w pola :evil: Kumpel zmieniał sobie literki, i prowadzi statystyki z jakiej kombinacji juz go spisali :P Ten patent z zawiasami mi sie podoba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolinak Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 no ludzie to naprawde mają pomysły na dobre zakrycie tych tablic ;) albo przynajmniej na zmienienie jakiejś literki, albo może cyferki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi