Sylwester Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Myślcie myślcie dalej. Za niczytelną tablicę rejestracyjną dowód do wora i mandat. hehe Ryzyko zawodowe :twisted: Spoko tylko będziesz miał lipę jak cię zatrzymają i zobaczą że pozmieniałeś litery czy cyfry. Lepszy jest patent z balchą na zawiasach np.od szafki. Jak z zawiasem?? Nie kumam jak to ma być zamocowane? I na jakiej zasadzie to działa? Moze jakies wytłumaczenie lub fotki. Bardzo jestem Ciekaw. :twisted: Mocujesz dół tablicy na zawiasie, jeżeli dobrze to zrobisz to nie będzie się samo chować. I gdy będzie kontrola lub radarek nogą opuszczasz blachę. Ciężko w kilku słowach to wytłumaczyć ale liczę na waszą wyobraznie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 hmmm.... to te dwa patenty z zawiasami chyba się trochę róznią... ciekawe który skuteczniejszy... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 patenty zaje*iste ;-) trzeba nad tym pomyslec :) Cebik - ogolnie to tylko spytam... przy jakiej predkosci zaczyna sie unosic tablica ? srednio na jerza... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Słyszałem że od 30 km/h wzwyż ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 ja nie moge, ale patencik, hehe.no, zawiasik jest po prostu pierwsza klasa, a czy to legalne ?? ;) niezłe niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 a czy to legalne ?? :P pomyśl... tego nie widać jak się stoi za moto (tzn. zawiasu)...podjeżdżasz do kontroli tablica jest zamocowana jak najbardziej normalnie ;)chyba że trafisz na bardzo upierdliwego glinę i chwyci on za blachę, którą będzie mógł ruszać 8O ;) generalnie to nie wiem czy mogą dać za to mandat... ale przecież tablica wisi jak trza... przecież nie muszą wiedzieć i raczej nie będą wiedzieli że po odkręceniu zmienia swoją pozycję ;) trzeba tylko jechać wolno po kontroli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 rozek a jakie Ty przepisy łamiesz żeby tablice ukrywać ;) bo chyba predkosci zabardzo nie przekraczas ;) ;) pozdro teoretycznie moge wszystkie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Przejazd na czerwonym świetle albo potrącenie kota ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Wy sie smiejecie, a ja na swojej Jawce regularnie przekraczalem predkosci - 60km/h przy ograniczeniu do 40 i 50 przy ograniczeniu do 30 ;) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 u mnie na osiedlu jest strefa ograniczenia do 30 a ja +100 czyli 130 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 u mnie na osiedlu jest strefa ograniczenia do 30 a ja +100 czyli 130 Cebik gorzej jak na osiedlu przy 130 w kogoś walniesz. Wtedy ni c nie pomoże nawet fotoradar. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 odpukać... to było w nocy (tzn.późnym wieczorem) także... ni widu ni słychu na ulicy... generalnie po swoim osiedlu nie jeżdżę właśnie z tego powodu bo nie wiesz kiedy dziecko z podwórka Ci wybiegnie pod koła... no ale to się może zdarzyć także i na normalnej ulicy... pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Dokładnie, wszędzie moze sie to zdarzyć ale można ryzyko zmniejszyć nie jeżdżać tyle na osiedelach. Dobrze że to było w nocy a nie w dzień. A z resztą pewnie jak jedziesz to cię słychac bo mnie to w 100%. Mnie nie widać a słychać więc ludzie juz sami za wczasu się ogladają ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 no... mimo że seryjne wydechy CB które posiadam nie są zbyt głośne to jednak co nie co lubię z nich wyciągnąć (i z silnika oczywiście ;)) także manetka się odwija i od razu robi się troszkę głośniej... osiedlowe dzieci się mnie boją... joke :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 W motocyklu miedzy innymi chodzi o to żeby było go słychać jak się jedzie, to jest ten urok ;) Co tak strasznie jeździsz że sie ciebie boją?? :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi