mateuszs Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Czy w Jawie 350 wyregulowane sprzęglo można poznać po tym iż można zrobić gumowy ślad na betonie... a co jak mi to za h nie idzie... ślizga mi sie sprzęglo... co na to poradzić... czy te malą śrubke po stronie pólautomatu lekko wykręcić czy to coś da? czy moze mocniejsze sprężynki? a czy nie zmieni sie wysprzęglanie... ? jak z rozklejaniem tarcz... tyle pytań.... pomocy.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek__ Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Mi po regulacje sprzegla udalo sie jawe na tylnme kolo postawic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 ja jak wymieniłem tarcze sprzegłowe,to mi zaczęło ślizgac sprzęgło i za chó** nie dam rady tego ustawic.z niewyregulowanym dokładnie tez zrobisz slad na betonie, po tym to raczej tego nie sprawdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi