Spec Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 ma ktoś namiar do sklepu gdzie zkompletuje do ogara 200 cylinder,pierscienie i tłok ... bo w sklepach piszą jakiejs 10 gatunków pierścieni i trudno określić które będa good tak samo tłoki więc jak macie namiary to pomuszczcie :) dzieki wazne żeby częsci były nowe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Specu jedz do sklepu w Szczecinie na ulicy smolańskiej albo w policach do Salonu Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 http://www.agmot.strefa.pl/ -tam są dość tanie części do ogarka.Sam tam kupuje i zazmówiłem już części do moto za 300 zł.A co do cylindra i tłoka, jak kupujesz nowy tłok i cylinder to bierz nominał, czyli rozmiar 38 mm (cylinder).Pierścień tłok jest oznaczony: PIERŚCIEŃ TŁOKA N . Tłok: TŁOK NOMINAŁ , a cylinder zwykły, chyba że chcesz tuningowy. Jak kupujesz części do silnika to bierz od jawki, a jak do ramy to od ogara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Czyli chcem kupic do ogara 200 to w agmcoie wchpdze na jawke kupuje cylinder,tłok nominał i 3 pierścienie N ???Jak mam jechac na smolańską neiwiem ajk dojechać zreszta starsza niema czasu żeby ze mna jechac załatwiac moje sprawy a w reno jak mwuisz ze sa to może i są ale pewnie drogie tak jak kaski tornado po 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 A i czy ktoś wie czy na stronce ag-mot ten wzmocniony cylinder ejst racem z tłkiem peircieniami tak jak pokazuje fotka ??? :? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 W agmocie jest taki minus że długo przesyłają czesci a w renaulcie masz czesci w normalnych cenach i tez trzeba czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Do mnie przesyłka dotarła po 2 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Ale ten wzmocniony cylinder to tłok,pierscienie i cylinder czy sam cylinder ??? bo fotka pokazuje co innego i opis co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Nie wiem jak to jest z tym cylindrem wzmocnionym, ale na allegro są takie zestawy do jawowskich silnków (cylinder,tłok,pierścienie,sworzeń,zabezpieczenia sworznia) w granicach 80-95 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Tu masz linki do takich cylindrów. Jak jesteś zarerejsrowany na allegro to nie ma problemu. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=49817439 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=50538536 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 dzięki juz kupiłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Oby ci służył długie lata. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 hehe dzieki a jescze mam pytanie jak zrobiłem zakupy na 69zł w agmocie to ile mnie wyniesie przesyłka to zalezy od masy paczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 To zależy od wagi.Do 1 kg paczka będzie kosztować ok 12 zł.Tu masz cennik: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi