Tramp Opublikowano 20 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 Potrzebuje informacji na temat wyjazdu,pobytu i zbiorów najlepiej od kogos kto juz doswiadczyl tej "przyjemności".Może ktos wybiera sie tam w tym roku.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 20 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 Ja bym chętnie i Szwecje odwiedził i przy okazji troszke dorobił...Ale tam jeszcze nie byłem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 21 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 Szwecja powiadacie ?Mi tylko tyle wiadomo, że są tak chorzy ludzie, ze podczas 10-cio godzinnej pracy nikt się do Ciebie nie odezwie (a moze to stereotypy).... Najlepiej dorobić w Anglii (bron Cie Boże na farmach, kolega pracował po 12 godzin i raz w tygodniu zmieniali mu miejsce pracy, za co płacił 50% wypłaty, poza tym za 240 funtów mieszkał w szopie, gdzie sąsiadami były szczury 8O ) Dzwoniłem dzis do gościa z Anglii odnosnie pracy na magazynach.....Podobno załatwiają zaproszenie, ale teraz to "rodzinie" ufać nie można. W każdym razie kto jest pewny, że chce wyjechać niechaj pisze na PW raem się cos znajdzie....Bo potem juz znikne na dłuzej :) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 21 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 JA bylem w Szwecji 3 lata temu i powiem ci jedno odpusc sobie, mi wystarczyly jedna wakacje zeby wyciagnac z tego wnioski kumpel zas sie nienauczyl i po jechal tez w nastepnym roku i zas utopil kase :cry: Takze moja dobra rada , wieccej i w lepszym klimacie zarobisz zuierajac truskawki w polsce a moze uda ci sie zatrudnic na jakiejs budowie A O SZWECJI ZAPOMNIJ chyba ze chesz se pojechac co najwyzej na wakacje!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 witam wszystkich,ja jade w maju do Szwecji na zarobek. praca w ekipie remontowej, będe mieszkał w mieszkaniu ciotki wiec luzik. płacą 50 koron za godzine, tj jakies 23 zł. jade tam transalpem, biore kufry to chociaż w weekend coś pozwiedzam. byłem już tam ale 17 lat temu ale do dziś pamiętam ze to piękny i czysty kraj !POZRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 Witam.Znowu ja, od razu napisze tak, jeżeli ktoś jedzie w te wakacje na zarobek a ma miejsce ;) chętnie się zabiorę, w zamian załatwim prace ale to dopiero w 2004 roku 8) 8) (jak dozyjemy) w Stanach w ***** gwiazdkowym hotelu :-) super rewelacja zarobek itp. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 witka znak ktos moze jakieś oferty pracy za granicą na wakacje ?byłbym wdzięczny. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2003 cześć,ja jade na trampim w maju do szwecji. a ty kiedy sie wybierasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2003 o to chodzi że ja nie mam żadnej oferty roboty.Czas mam podczas wakacji ( lipiec, sierpien, wrzesień ) ale przez 3 miesiące to bym nie robił, tylko troche mniej... jak coś znasz to daj znać. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuteczny Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 witam,wróciłem już na trampim ze Szwecji. chętnie pomoge w przygotowaniu takiego wyjazdu i podpowiem najważniejsze kwestie co i jak. ogólnie kraj piękny, super paliwo, piękne kobiety i super drogi. zdjęcia niedługo na surowej. nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Kurczę też z chęcią bym wyjechał za granicę zarobić troche grosza na sprzęcik. Bo w naszych realiach jest ciężko. Jak ktoś jedzie to się zabieram tylko nie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi