kowalskimarcin Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Co zyskam gdy wymienie w romecie ogarze 205 tłok i cylinder napiszcie mi czy może będe miał lepsze osiągi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość giegiel Opublikowano 20 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 Jasne żę osiągi będą lepsze (szczególnie jak będziesz go docierał).Ja po 2 miesiącach wymieniałem i miał po tym taki wygar żę..................( cenzura). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tapir Opublikowano 21 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 Zależy czy masz te elementy zużyte. Wymiana BARDZO dużo daje. Musisz dokładnie i uważnie potem docierać motorek, bo moc silnika zależy głównie od tego jak dobrze dotarte są ze sobą tłok i gładź cylindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość giegiel Opublikowano 21 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 KoFal prosił mnie żebym napisał coś o docieraniu.A więcNie wolno-gazować odrazu po odpaleniu (poczekać troche na wolnych obrotach)-Robić zrywów kółeczek itp.-jak sie ruszy dawać powoli gazu i delikatnie biegi przełanczaćhmmm..............to by było na tyle po prostu spokój i opanowanie tak przez 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalskimarcin Opublikowano 21 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 Dzięki napiszcie coś jeszcze o docieraniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 23 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 O docieraniu masz pościk http://forum.swiat-motocykli.pl/viewtopic.php?t=2615 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi