mikhael Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam , za około 2 tygodnie będę miał egzamin na A w Zielonej.Czy ktoś może mi powiedzieć jak to wygląda w Zielonej Górze , bo z tego co czytałem to w innych miastach jest masakra.Słszałem , że mają jakiś koreański moto "Tajfun" czy coś takiego. Jaka jest trasa wyznaczona przez WORD ?? Za wszelkie info będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam mikhael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozinka Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dobry wieczór! Czy ktoś z Państwa zamieszkujących Zieloną Górą bądź jej okolice, mógłby polecić mi szkołę jazdy? Pod względem kategorii A. Będę niewymownie wdzięczna za wszelkie wskazówki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Kikiwilda, zamierzasz robić A czy B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos111 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja mogę polecić Czesława Hołołuba. Bardzo dobre podejście do osoby uczonej, trenujesz to, w czym czujesz się mniej pewnym. Co do samego egzaminu to ja zdawałem jeszcze na starych zasadach dwa lata temu na Yamaszce YBR 250. W mieście nie możesz się nigdzie pchać, bo musisz pamiętać, że egzaminator też musi za Tobą zdążyć. A jazda po mieście przynajmniej dla mnie nie sprawiła żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozinka Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jamaszka <3 Ja mogę polecić Czesława Hołołuba. Bardzo dobre podejście do osoby uczonej, trenujesz to, w czym czujesz się mniej pewnym. Co do samego egzaminu to ja zdawałem jeszcze na starych zasadach dwa lata temu na Yamaszce YBR 250. W mieście nie możesz się nigdzie pchać, bo musisz pamiętać, że egzaminator też musi za Tobą zdążyć. A jazda po mieście przynajmniej dla mnie nie sprawiła żadnych problemów. Bardzo Ci dziękuję, pytam, bo zupełnie nie jestem zorientowana. W takim razie będę miała na uwadzę tę szkołę! Jeszcze tylko dopytam: kto był Twoim instruktorem tam? Sam właściciel szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos111 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nie do końca pamiętam jak ten Pan się nazywał. Z tego co pamiętam na imię miał Mirek i wtenczas był jedynym instruktorem na motocykl. Więc jeżeli pójdziesz do Czesława Hołołuba to na 90% będziesz miała z tym samym co ja jeżeli się nic nie zmieniło :) W tej szkole jazdy zdawałem na A i B. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozinka Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czyli szkoła przez Ciebie sprawdzona. Zorientuję się w cenie i terminach, bardzo dziękuję! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qubusia Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam.Mężczyźni mają inne spojrzenie na motocykl przystępując do nauki na kursie. Zazwyczaj wiedzą już jakie to uczucie odpalić silnik motocykla po raz pierwszy. Ja polecam nauczyciela, który ma podejście i doskonale przygotowuje do pierwszego wyjazdu na drogę no a potem do egzaminu. Ćwiczenia na placyku są tak wymyślone i sprytnie dobrane, że płeć żeńska bez obaw i bez lęku rozpozna wszystkie prawa jakimi rządzi się masa motocykla gdy nabiera on z wolna prędkości. Bo początki są najważniejsze. Przygotowuje solidnie do wypadów na drogę, a po takich treningach pozostaje już tylko zdać.Polecam: Pan Dariusz Kocur „Nauka Jazdy Katarzyna Kocur” – tel.601566807. Jest na Facebooku.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi