Glon Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam!Mam taki problem z ogarem pewnego dnia jeżdziłem sobie na nim i po jakiejs godzinie jazdy świeca zmnieniła kolor z cegłowego na czarny i w ten sposób niechciał jeździć wytarłem świece i jeżdził normalnie aż sie znowu to stało i tak mozna by w kółko ale to sie mija z celem niewiem co to może być jak sobie z tym poradzić? Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam! Mam taki problem z ogarem pewnego dnia jeżdziłem sobie na nim i po jakiejs godzinie jazdy świeca zmnieniła kolor z cegłowego na czarny i w ten sposób niechciał jeździć wytarłem świece i jeżdził normalnie aż sie znowu to stało i tak mozna by w kółko ale to sie mija z celem niewiem co to może być jak sobie z tym poradzić? Prosze o pomoc. PozdrawiamZa duzo oleju w paliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sputnick Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 albo zimering od strony sprzegla ,sprawdz czy nie ubywa ci oleju ze skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 SPUTNICK dobrze ci radzi.Sprawdź ten simering a jeśli to nie jest przyczyną to stosuj mniej oleju do paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi