leo Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 poszukuje ksiązki do hondy CB 450 nighthawk rocznik 82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufon Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Zobacz na stronie http://hondacb450s.w.interia.pl. Ja posiadam ksiazke w j.angielskim do hondy od 400-450cc jak potrzebujesz czegos konkretnego to moge ci zeskanowac i przeslac na maila. pozdrawiam! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwynbeld Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 poszukuje ksiązki do hondy CB 450 nighthawk rocznik 82 Daj jakieś namiary to chętnie prześle. Mam claymora do 1982 ( zresztą sam mam takiego cb-eka więc może uda mi się w czymś pomóc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi