sorkel Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 A ja mam okazje kupić charta za około 500zł w dobym stanie opłaca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 jesli w faktycznie dobrym i z papierami to sie oplaca. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No neistety motor poszedł do remontu i juz niestety ogaro-chart poszedł w wspomnienia ale gdybyscie widzieli cos z zach-pom interesującego to prosze poświęccie tą 1 minutke i wyslijcie maila czy nawet gg lub zwykla wiadomsoc na forum plz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 no przeciesz jezdzi po Policach taki czarny na białych blaszkach a co do tego kupna to napisz do mnie na gg 5793900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi