Go艣膰 krzysiekosiem Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udost臋pnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A wi臋c tak wymieni艂em ta prowadnice co by艂a po**bana ze starych ga藕nik贸w,no i wymieni艂em przepustnice tak jak m贸wi艂e艣 na te co niemaja luz贸w.Ca艂y ga藕nik wyczy艣ci艂em wszystkie dysze,no i n iewiem co moge jeszcze zrobi膰.A on ja ruszam to si臋 muli je3dzie ale bardzo powoli do 5,6 tysi臋cy obrot贸w a potem dostaje kopa.Tak jak by si臋 zalewa艂 albo za duzo powietrza albo za ma艂o paliwa,niemam poj臋cia,jestescie moj膮 ostatnia szans膮.Na wolnych chodzi r贸wno przy przegaz贸wce wkr臋ca si臋 dobrze ale jakby z op贸藕nieniem ale to mo偶e mi sie wydawa膰.Jecha艂e nim 190 no i powy藕ej 6 tysi臋cy idze zajebi艣cie.Poni藕ej 6 tysi臋cy jak odkr臋cam gaz to to zmienia si臋 dzwi臋k tak jak by przerywa艂.艢wiece s膮 nieorginalne ale chyba by te藕 przerywa艂 na wysokich obrotach.Niemam poj臋cia co jeszcze moge zrobi膰..A co艣 z zap艂onem,niemam poj臋cia naprawde.no a jak zimny i dam mu gazu to si臋 muli i ga艣nie ajk powoli go pogazuje i przejdzie 5 tysi臋dcy obrot贸w to jest dobrze a poni偶ej 5 tysi臋cy zn贸w to samo.Co moge ci jeszcze napisa膰.Nieidzie rusza膰 ze skrzy藕owa艅 to jest najgorsze.Mod贸l jest napewno ok.dysze s膮 105Stare iglice mia艂y wyrobienie tam gdzie wchodz膮 w dysze w tych niema nawet ryski.Je藕eli by艂y by wam potrzebne jeszcze jakie艣 wskaz贸wki to napioszcie. Dzieki z g贸ry. POZDRO Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.