sabestian Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Bierz SV, tylko tego bez owiewki (nie S). Nie siedzisz w pozycji "srającego kota", tylko normalnie. Poradzisz sobie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Wolniej Ci się znudzi (lub w ogóle nie znudzi). Jest to już dojrzalszy sprzęt, więc jeśli masz trochę oleju w głowie to brałbym SV.mam takie samo zdanie :!: [ Dopisane: 21-10-2005, 09:01 ]oczywiscie Gs lepszy do nauki ale na tym tez sie nauczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam :) Honda CB 500 i Golf 3 20tys. zł starczy- moja oferta :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 kupuj gs-a i auto 20 tysiecy ci bez problemu starczy chyba ze chcesz gs 500f to nie wiem to ten gs i maluch:D:P:P ( ale na pierwsze moto gs ) pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 TYLKO SV! w czerwcu miaelm ten sam dylemat gs lub sv, w lipcu kupilem sv nowy model i stracha miałem tylko pierwszy tydzien ( ostroznie na poczatku:D) a teraz na dzien dzisiejszy jezdze na nim i nic tylko nuda, juz rozgladam sie za czyms mocniejszym, wiec gs znudzi sie jeszcze szybciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Zdecydowanie na pierwszy raz GS.Czy olej w głowie masz czy nie to na SV bez doświadczenia nie wsiadaj:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi