murdooc Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 WitamRejestruje wlasnie sobie moj motorek K750(bez nr ramy) wiec zostala mi opcja rejestracji SAM.A wiec mam prosbe.Mam sprzynie biegow od M72 i jak by ktos wiedzial jakie sa przelozenia i predkosci maxymalne na kazdym biegu?? nie wiem po co to im ale musze podac,No i przekladnia glowna(chodzi o dyfer?) tez musze podacJesli ktos wie to prosze o pomoc bo nie moge tego nigdzie znalesc a ksiazki serwisowej nie posiadampozdrawiami dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdooc Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 WitamJuz znalzlem1bieg- 1:3,62bieg-1:2,283bieg-1:1,74bieg-1:1,3przekladnia glowna 1:4,62pozdrawiam i moze sie te dane komus jeszcze przydadza:Dpozdrawiam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi