Gość Arbuz Opublikowano 16 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2003 poszukuje szkielka ze swiatelka z blotnika od wozka do kaski. (nosek) (symetryczne) Bardzo prosze, jesli macie jakis niepotrzebny wozek to spojrzcie czy macie to szkielko.... Prosze...... cena do uzgodnienia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arbuz Opublikowano 1 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 prosze... powiedzcie chociaz gdzie cos takiego moge dostac.. prosze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Miałem kiedyś takie szkiełko, rozgladne się po garażu, ale wątpię czy jeszcze jest. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arbuz Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 dziekuje bardzo i czekam z niecierliwoscia :D mam nadzieje ze sie znajdzie......wychromowalem sobie obudowe i bede mial ten "nosek" na blotniku przednim a'la harley :( ofcoz blotnik i caly widelec nie jest oryginalny i wszystko ladnie pasuje. Brak mi tylko tego szkielka.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Zadzwoń do chłopaków z Krynek - Piotra lub Jarka (namiar w każdym Dizmarze). Maja oni sporo towaru do Rusów więci może i szkiełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arbuz Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 wlasnie wrocilem z wawy. kupilem na gieldzie owe szkielko. dzieki wszystkim za odpowiedzi :D kudlaty jush nie szukaj :)pozdrawiam wszystichten temat mozna skasowac (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arbuz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 no nie moge!!!!!!!!!! dzis kupel zbil mi to szkielko!!! jaka jazda.... znowu tego poszukuje okazalo sie wogole ze to nie jest od urala tylko od kaski, obrysowka..... ................ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi