matek14 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 WITAMMam problem z ogarem 200. Podczas jazdy silnik jakby przerywał, mojm zdaniem nie dochodzi paliwo do cylindra(ale to tylko moje zdanie). Wymieniłem juz wszystkie cefki, kondensator, kabel wyskoiego napiecia z fajką i NIC, dalej tak samo. Moze cos nie tak z gaznikiem ale nie wiem bo sie na tym nie znam. Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 HyyyyyJa bym ci radził przeczyścić gaznik i kranik może to być również wina świecy ale to jest miej prawdopodobne na wszelki wypadek przeczyść ją.Zrub tak jak mówie powinno coś pomuc jak nie to będziemy dalej myśleć ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 *pomóc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek14 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 narazie jeszcze nie wiem nie sprawdzalem dopiero w sobote zobacze bo moto mam u babci :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A dobrze ustawiles zaplon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Stawiam na kanal w gazniku, albo zapchana dysza. Wyczysc dobrze gaznik nie zapominajac o kanalikach od powietrza. Dodatkowo radze zainstalowac sobie filtr paliwa (najlepiejod malucha) koszt ok 6zl i masz spokoj. Moze byc tez przebicie na swiecy, ale to w drugiej kolejnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek14 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zapłon jest ustawiony na ok. 0,4m i 1,5m po punkcie martwym, filterek posiadam, tylko musze jeszcze przeczyscic gaznik i wtedy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek14 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Problem usuniety!! :buttrock: PO PROSTU ZAPCHANY KRANIK :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi