rzemol Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zbliża się mnóstwo słonecznych dni. I w związku z tym mam pytanie - czy nie wiecie gdzie można kupić przyciemnianą szybkę do Nolana 41?I ile toto kosztuje? Prawdę powiedziawszy kupując kaski nie widziałem części zamiennych a i nie spytałem się. Cóż zrobić taki wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 http://www.larsson.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Pamiętaj że po zmroku doibrze by było zmieni tą szybę na nie przyciemnianą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi