dabo Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 witam mam taki problem przez kranik leci do komory plywakowej wlatuje bo jak odkrece to jest pelna, kopie kopie kopie..... nic, wykrecam swiece suchotka jak by wytarta szmatka poziom napewno dobry bo ustawilem tak ze przelewal i kopalem na ssaniu i pelnym gazie i tez suchutko o co chodi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabo Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 a dysze tez czysciutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ja rozumie je iskara jest, jezeli piszesz ze problem dotyczy paiwa. Moze byc gdzies kalal w gazniku. Wykrec go i przedmuchaj kanaliki, albo cienkim drutem przeczysc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rider41 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Chyba ne powinieneś kierować się tym, że świeca jest sucha. Sam też kiedyś po zimie nie mogłem odpalić eci, paliwo dopływało do gaźnika a świeca była sucha. Odpaliła po bardzo długim kopaniu na ssaniu. Może powinieneś spróbować na pycha? Ewentualnie wlej trochę wachy bezpośrednio do cylindra i wtedy kop. O ustawieniu zapłonu chyba nie trzeba przypominać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Wez odkrec od kranika ten zbiorniczek osadowy, wlej do niego waszki tak z 3/4 wykrec swiece z cylindra wlej mieszanke do srodka wkrec swiece z powrotem i bez ssania kopnij etke jezeli nawet nie dochodzi Ci paliwo to powinna zapalic bo etka jest 2-taktem dolnoprzeplukowym wiec to co nie spali sie za pierwsza wykonana praca spali sie za druga. Ale co jak co dyszki powienienes sprawdzic. PozdraviamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi