kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 nastepne zawody 23-24 "Husky party" jest cos takiego w Winowie w ten weekend ??, o ja jakby to byla prawda to bylbym happy, napisz mi na PW albo na gg czy jest ta impreza, kiedy sa w Winowie nastepne imprezy, chyba ze zasmiecimy troche ten temat albo zalozymy nowy , jak cos wiesz to pisz , Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Nie, tu masz informacje na temat tej imprezyhttp://www.enduropark.plJest to w okolicach Olkusza i Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A propos Winowa to organizator wspominal cos o czerwcowej edycji ale nie pamietam dokladnie ktorego czerwca, ale pewnie sie zjawimy z focusem bo teraz nam sie zajebiscie podobało :twisted: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Na stronie automobilklubu opolskiego jest napisane iz byla to pierwsza z trzech eliminacji, a wiec twoje slowa sie potwierdzaja.Ale skontatkuje sie ze znajomym ktory dziala w automob. opolskim, zeby podal mi konkretna date. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 kroolik : może to głupie pytanie, ale tam pisze że wstęp 30 i 90 zł, dla publiki jest za darmo czyż nie ??Ile trwa jeden wyscig?? czlowiek jedzie puł Polski , jestem ciekawy czy jade na 5 minut czy na 10 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dla publiki jest friko, chodzi sie gdzie sie chce i po czym sie chce :-) No byle nie przeszkadzac zawodnikom. A 90 pln kosztowalo wpisowe, i 30 pln dodatkowo za OC dla motocykli ktore go nie posiadaly, czyli dla niezarejestrowanych.Cale zawody trwaja trzy godziny. Tylko ze quady jechaly tylko 2 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus77 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Następna impreza w Winowie 26 czerwca :P (tak mówił organizator), jest to niedziela więc chyba by pasowało.Pozdrawiam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus77 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Orientuje się może ktoś, czy będzie dostępny gdzieś jakiś film z zawodów w Winowie (widziałem tam gości z kamerkami :buttrock: )Pozdrawiam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi