Bodzyn Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 bedzie ktos moze dzisiaj ok 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 to moze dzisiaj o 21.30? ja bede na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Szkoda że wcześniej nie wszedłem... chętnie bym sie pokrecił dzis... BA! wogule bym pojezdził bo zapomne jak to się robi :roll: aż wstyt przyznac ale już na motocyklu z 4 dni nie siedziałem... nie wiem czemu wolałem fure.. ;) :) :) To musi się zmienic :mrgreen: Może jutro? Ale wieczorkiem? Byłby ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Wybieram sie tam znowu, jak tylko przestanie padac - musze w koncu zamknac oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 bedzie ktos dzisiaj ok 24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 ja dzis bylem :banghead: jutro tyz wpadne 23abo i pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 No to co z mostem? Deszczu troche popadało więc mozna by się wybrać i sprawdzić czy asfalt się nie zepsuł :mrgreen: Jutro? a może czawrtek? co o tym myslicie? jest ktoś chetny? godziny mysle że koło 23 - 24 bo już pusto jest... to jak? :roll: (tylko nie tak jak ostatnio że wielu by chciało a nikogo nie było :mrgreen: ) ps. gramlin może Ty bys wpadł :banghead: bo ostatnim razem jak byłem... to sobie nie pojezdziłem :-D - teraz juz bedzie ok 8) Bo fajnie jest jechac za kimś kto prowadzi na czymś mocniejszym :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi