Bodzyn Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 bedzie ktos jutro o 20.30?Ja bede na bank (nie powinno padac). Dzisiaj udalo mi sie delikatnie przytrzec butem , niestety jest to dla mnie jeszcze nienaturalne i momentalnie lekko podnioslem moto :oops:Mysle ze jak na dwa dni treningu to calkiem niezle 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ja postaram się byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Bylem wlasnie na poniatowskim.. nawet mozna bylo sie pokrecic bo ruchu nie bylo sporego... ale mialem slabo rozgrzane oponki i chcialy sie slizgac przy mocnym zlozeniu :/ i zostalo tak z 3milimetry do zamkniecia opony ;( ale fajnie bylo :) Nie wiem tylko czy o 20.30 nie bedzie padac bo cos za oknem ciemno sie robi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zobaczymy. Jak bedzie sucho to jestem o 20.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jest sucho i cieplo :) - ja tez jestem - bede na wysepce (na pasach) jak sie jedzie w strone pragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 wszystkie znaki na niebie mi mówią, że może i ja się zjawie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 zapraszam ;) ja wlasnie wyruszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Bodżyn benzyny Ci zabrakło :) ? czy może o innych mostach mysleliśmy :roll:?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 8O o kurde w życiu tylu sprzętów na poniatoszczaku nie widziałem...... 8O 8O 8O 8O 8O ....doliczyłem się całych dwóch (Sałata i ja ) ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 niestety zaspalem , bylem o 21.15 :oops: dzisiaj sie zjawie o 20.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Byłem, a nawet było nas dwóch, dotarlismy o 22 ( taka praca). Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Też byłem i Bodżym był którego miałem okazję poznać, było fajnie kilka kółek się zrobiło no i jedną dziewczynkę przestraszyło. ( więcej już tego nie będe robił :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Dobra.. to nastepnym razem mam nadzieje że będzie jeszce weicej moto, tylko lepiej pozniej przyjechac tak kolo 24 a nawet 1 w nocy bo o 20 - 21 jest jescze sporo katamaranow... i autobusy jeszcze jezdza... a one sa tam najgorsze bo zajmuja prawie 2 pasy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 witam, jutro siadam na maszyne, pewno pokrece sie kolo 22-23do.....az mi sie odechce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a ja własnie z wycieczki do Radomia wruciłem coś mi odbiło... i tak tu 5km puzniej mysle moze dalej dalej dalej i zorientowałem sie ze w Radomiu jestem. A do domu na styk dojechałem (musze jezdzic z forsą przy dupi*) w poniedziałek (jutro praca ;) ) pewnie tez sie powydziczamPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi